söndag 21 augusti 2011

Skulle hem och se på Jurassic Park hade jag tänkt men så fastnade jag framför berättelser inlästa av Ernst- Hugo Järegård. Vad ska jag säga? Han är bäst. Ända sen jag hörde han läsa Clownen Jac på radioteatern för många herrans år sen. Ja, jag vet det är inte många tonåringar som sitter och lyssnar på radioteater men sån är och var jag. Det är förresten ett boktips till alla, fantastisk bok. Jag kanske ska göra ett sånt här boktips inlägg. Hur som haver så är Ernst-Hugo bäst och nej, det är inte så att jag gillar Ernst-Hugo bara för att Håkan sjunger om honom och det är inte så att jag gillar Evert Taube bara för att Håkan sjunger om det. De här männen har hängt i längre än vad Håkan har gjort.

http://www.blogger.com/img/blank.gif
http://www.blogger.com/img/blank.gifhttp://www.blogger.com/img/blank.gif
(skulle vilja kunna dansa som Måååns)

Så fort jag får pengar för höstterminen så köper jag Pelle Svanslös på dvd, den andra Snobben samlingen och en Ipad 2 så är det bara.

Vet inte hur man länkar på den här förbenade sidan så om någon vill lyssna sök på Ernst-Hugo på Spotify och börja lyssna på Stadsmusikanterna i göteborg och fortsätt neråt


Pelle Svanslös tillsammans med Pippi Långstrump är nog mina stora barnidoler (och Snusmumriken i Mumin också). Kommer aldrig växa ifrån barnprogram, det finns så mycket visdom att hämta därifrån.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar